Mai multe informatii despre Linoleum Pardoseaua calda vie
Inapoi

Linoleum Pardoseaua calda vie

Pardoseli Profesionale > Linoleum Pardoseli Naturale 100% > Linoleum Pardoseaua calda vie
I-am spus pardoseaua calda vie pentru ca asa cum probabil stiti deja, este un material realizat doar din ingrediente naturale menite sa asigure cel mai ridicat grad de confort pentru o pardosea calda (controleaza temperatura, umiditatea si mirosurile din incaperile unde este montat si are proprietati de regenerare a culorilor de neinchipuit)

Pentru fabricarea acestui tip de material, se folosesc numai materiale regenerabile, cum sunt inul si rasinile naturale.

Relativ noi sunt prelucrarile acoperirilor marmorate care aduc cu o imbinare de piatra si parchet si sunt disponibile intr-o varietate de culori. Linoleumul este rezistent la uzura, durabil si bine tolerat si de catre alergici datorita efectului sau antibacterian. Datorita elasticitatii specifice a materialului mersul pe linoleum este considerat foarte placut si relaxant.

Linoleumul este o acoperire durabila, versatila si colorata, una dintre caracteriscticile sale fiind durabilitatea maxima, cu ingrijire minima, intr-o gama variata de modele pline de creativitate pentru a obtine interioare neobisnuite si surprinzatoare in orice nuanta.

Linoleumul clasic, rezistent si prietenos mediului este surprinzator de modern, continand intr-o proportie mai mare de 80%, materiale regenerabile. Linoleumul combina o impresie de atmosfera calda si prietenoasa, cu rezistenta la mediu si caracteristici optime pentru folosire intr-o modalitate exemplara. Cu o gama de culori vii, totusi durabile si usor de intretinut, Linoleumul a fost certificat de laboratoare de testare independente, ca fiind un produs durabil si ecologic.

Se prezinta in doua finisaje, unul standard numit LPX Eco System si unul de top numit PUR Eco System:

- Finisajul LPX este destinat spatiilor unde recomandarile de curatenie si intretinere sunt strict respectate, el putand fi usor refacut. Se recomanda de obicei in scoli.
-
Finisajul PUR reduce costurile de intretinere fiind rezistent la actiunea agentilor chimici (de ex.: dezinfectant pentru maini) fiind finisajul recomandat pentru spitale, azile de batrani, laboratoare si cabinete medicale.

Costa cu 20% mai mult fata de covorul PVC si dureaza 10 ani in plus.

Nu ezitati sa cereti detalii.

 Da Cel mai bun pret
6459 afisari  

Mai multe informatii despre Linoleum Pardoseaua calda vie


Depozit materiale Constructii |  Rigole Guri Scurgere |  Separatoare Grasimi Hidrocarburi |  Covor PVC Linoleum |   Administrare |   Sitemap

Director web Acest site este optimizat si promovat de catre PromovareOnline.info Acest site este recomandat de catre Portal RPI.ro
Linkuri Sponsorizate
Anunturi, director web, bancuri, jocuri, etc
Submit Your Site SmartNetBook.ro Mobila Bucatarie, Amenajari Interioare, Gresie si Faianta

Toate drepturile sunt rezervate EuroProfis.ro SRL © 2019 web design Promovare Online