Download resurse
Oferta Europrofis 2016
        - download pdf


 

Mai multe informatii despre Linoleum Scolar
Inapoi

Linoleum Scolar

Pardoseli Profesionale > Linoleum Pardoseli Naturale 100% > Linoleum Scolar
Despre linoleum

De la momentele sale de glorie din anii ’30, urmate de inlocuirea aparent irevocabila cu mocheta,
linoleumul se pare ca se pregateste pentru o noua perioada de gratie.

Obtinerea linoleumului. Pasta de linoleum este fabricata din materiale naturale 100% - ulei de in, faina de lemn, pluta si rasini; vopsita ulterior cu pigmenti, ea este calandrata pe o tesatura de iuta. Spre deosebire de linoleumul unicolor, linoleumul incrustat este obtinut prin producerea de diferente de grosime pe suprafata; in cazul linoleumului – pluta, pluta este incorporata sub forma de granule.
Progresele remarcabile pe plan estetic permit realizarea decorurilor care completeaza finisarile traditionale, unicolor sau marmorate.

Linoleumul se vinde la metru (cel mai frecvent, la latimea de 2m) sau sub forma de dale, pe un suport din fibre de sticla si poliester, pentru a-i asigura stabilitatea.

Avantajele linoleumului. Dupa placarea dura si parchet, linoleumul reprezinta acoperirea cea mai rezistenta la uzura si la imprimarea greutatilor, desigur daca este de buna calitate. Longevitatea placarii depinde in special de calitatea montarii : esential este ca materialul sa fie lipit pe o suprafata perfect plana, in timp ce racordarile intre fasii si peretii incaperii trebuie efectuate cu cordoane de sudura la cald.
Perfect sanatos, linoleumul prezinta calitati antistatice si bacteriostatice indiscutabile, in sensul ca unele microorganisme nu se mai dezvolta in contact cu el.

Linoleumul este cea mai buna solutie de pardosire in domeniul scolar, educational in general, intrucat structura interna a produsului asigura o protectie aproape totala impotriva bacteriilor, elementele care asigura aceasta protectie fiind in masa covorului de linoleum si nu ca tratament superficial cum este in cazul pardoselilor vinilice.

 Da Cel mai bun pret
4429 afisari  

Mai multe informatii despre Linoleum Scolar
 

Galerie Foto Linoleum ScolarDepozit materiale Constructii |  Rigole Guri Scurgere |  Separatoare Grasimi Hidrocarburi |  Covor PVC Linoleum |   Administrare |   Sitemap

Director web Acest site este optimizat si promovat de catre PromovareOnline.info Acest site este recomandat de catre Portal RPI.ro
Linkuri Sponsorizate
Anunturi, director web, bancuri, jocuri, etc
Submit Your Site SmartNetBook.ro Mobila Bucatarie, Amenajari Interioare, Gresie si Faianta

Toate drepturile sunt rezervate EuroProfis.ro SRL © 2019 web design Promovare Online