Download resurse
Oferta Europrofis 2016
        - download pdf


 

Mai multe informatii despre LINOLEUM Medical
Inapoi

LINOLEUM Medical

Pardoseli Profesionale > Linoleum Pardoseli Naturale 100% > LINOLEUM Medical
Daca un Covor PVC montat incepe sa se degradeze incepand cu a doua zi dupa ce a fost montat, linoleumul devine din ce in ce mai bun si mai rezistent cu fiecare zi, pentru ca este un material viu.

Linoleumul este regina pardoselilor calde. Proprietatile acestui tip de pardosea, depasesc cu mult asteptarile clientilor. Spre deosebire de Policlorura de vinil pe suport de fibra de sticla, linoleumul este un material viu. Din motive lesne de inteles, se foloseste expresia >linoleum natural<, cu toate ca are un sens pleonastic.

Pentru a diferentia noua generatie de linoleum de ceea ce inainte purta acelasi nume, multi producatori au apelat la denumiri de marketing de genul Marmorette, sau Artoleum, tocmai pentru a atrage atentia ca este vorba de alt produs.

Linoleumul se monteaza altfel fata de Covorul PVC, este mult mai sensibil in timpul montajului si mult mai rezistent in timp fata de covorul PVC.

LINOLEUMUL datorita rezistentei la actiunea agentilor chimici este utilizat in spitale, laboratoare, cabinete medicale, fiind bine tolerat de cei alergici datorita efectului antibacterian si antistatic.


7025 afisari  

Mai multe informatii despre LINOLEUM Medical
 

Galerie Foto LINOLEUM Medical

Pardoseli Profesionale > Linoleum Pardoseli Naturale 100% > LINOLEUM Medical


Depozit materiale Constructii |  Rigole Guri Scurgere |  Separatoare Grasimi Hidrocarburi |  Covor PVC Linoleum |   Administrare |   Sitemap

Director web Acest site este optimizat si promovat de catre PromovareOnline.info Acest site este recomandat de catre Portal RPI.ro
Linkuri Sponsorizate
Anunturi, director web, bancuri, jocuri, etc
Submit Your Site SmartNetBook.ro Mobila Bucatarie, Amenajari Interioare, Gresie si Faianta

Toate drepturile sunt rezervate EuroProfis.ro SRL © 2019 web design Promovare Online